Ευάγγελος Χ. Χρυσούλας Εμπόριο Κατασκευή Τζακιών

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1971 στο Καπανδρίτι Αττικής, οπού εδρεύει μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε με χειροποίητα παραδοσιακά τζάκια, φούρνους, ψησταριές, βρύσες και διακοσμήσεις εξωτερικού χώρου. Σήμερα πλέον προσφέρουμε ολοκληρωμένες μελέτες και λύσεις ενεργειακών εστιών.Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε μετά την πώληση υπηρεσίες όπως: συμβουλές αποδοτικότερης λειτουργίας, αύξηση θερμίδων, συντήρηση και καθαρισμούς (εστιών, καμινάδων, φούρνων). Με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σας οδηγούμε την εταιρία μας σε μια νέα πιο σύγχρονη εποχή.


Με νέα προϊόντα (δείτε τον πλήρη κατάλογο εδώ) και με την συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προσπαθούμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρία μας. Προκειμένου να είμαστε σε θέση να επιλέξουμε σωστά το προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, θα πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένοι γύρω από αυτό.

Ο σχηματισμός σωστής άποψης γύρω από το θέμα του τζακιού απαιτεί μια προσπάθεια κατανόησης από πλευράς μας για το τι ακριβώς είναι ένα τζάκι και ποιοι φυσικοί νόμοι διέπουν τη λειτουργία του. Βασική επιδίωξη μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον. Τα ενεργειακά τζάκια της εταιρείας μας είναι οικολογικά. Χρησιμοποιούν τεχνολογία παραγωγής μειωμένων ρύπων. Συνεργαζόμαστε με τους πιο προηγμένους οίκους κατασκευής εστιών ανά τον κόσμο και παρέχουμε άριστες υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης!


Τηλ. Επικοινωνίας : 2295054175 - 6974642168
Διεύθυνση : Γεωργίου Βλάχου 21 - Καπανδρίτι (πλησίον Κέντρου υγείας)
Web : otzakas.gr
F/B :  O tzakas
Χάρτης : OTZAKAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου