Το παντοπωλείο της Κωνσταντίνας

 
Ένα παντοπωλείο, βγαλμένο από τα παλιά και φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για την ελληνική παράδοση. Θα βρει κανείς παραδοσιακά ελληνικά προιόντα, τοπικές γεύσεις, βιολογικά προιόντα καθώς και προτάσεις για υγιεινή διατροφή.
Τώρα στο παντοπωλείο της Κωνσταντίνας θα βρείτε και ΤΣΙΠΟΥΡΟ εξαιρετικής ποιότητας που παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης από το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ. 
Για όσους δεν πρόλαβαν την εποχή, το παντοπωλείο ήταν το κατάστημα της γειτονιάς όπου ψώνιζε κανείς όλα τα είδη διατροφής και όχι μόνο. Σε αποκαλούσαν με το όνομά σου και ήξεραν τις προτιμήσεις σου. Ψώνιζε κανείς αυτό ακριβώς που χρειαζόταν χωρίς υπερκατανάλωση.
Στο παντοπωλείο θα βρει κανείς ποικιλία από ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, αλεύρι, μπαχαρικά, λάδι, λαχανικά, ρύζι, αλλαντικά, διάφορα είδη τυριών καθώς και γεύσεις μοναδικές και κατάλληλες για υγιεινή διατροφή. Τα βιολογικά προιόντα που προσφέρει είναι μοναδικά και διαλεχμένα με μεράκι. Η ποιότητα των προιόντων, η υπόδειξη και η πληροφόρηση του πελάτη είναι δεδομένη.
Τηλ. 22950 22732 - 693 248 5874
ανοικτά 08:00 - 22:00
Βρείτε μας στον χάρτη :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου