Πέππας Φρουτεμπορική

Στη φρουτεμπορική Πέππας μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα και υγιεινά φρούτα και λαχανικά όπως επίσης και παραδοσιακά προϊόντα, ξηρούς καρπούς, όσπρια, βότανα και εκλεκτό κρασί!
Όπως στα παλιά παντοπωλεία, έτσι και στη Φρουτεμπορική Πέππας εδώ και πάνω από 20 χρόνια, φροντίζουμε, βρίσκουμε και σας φέρνουμε ότι φρούτο και λαχανικό μας ζητάτε, για να μπορεί να στέκει εκείνη η μικρή ταμπελίτσα "Ζητάτε ό,τι δεν βλέπετε" ανάμεσα στα προϊόντα μας .


Το κατάστημά στην Άνοιξη Αττικής εξυπηρετεί τους κατοίκους των βορείων προαστίων και ειδικά τους κατοίκους από τις περιοχές :
Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Κρυονέρι, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος καθώς επίσης και από την ευρύτερη βορειανατολική Αττική.Δυνατότητα τροφοδοσίας επιχειρήσεων σε όλη την Αττική.
Παραγγείλετε τα προϊόντα σας με ένα απλό τηλεφώνημα, και να τα λάβετε στην πόρτα σας εντός λίγων ωρών, χωρις καμία χρέωση.2106218291
Γνωρίστε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε τις αγορές σας εύκολα και χωρίς ουδεμία επιπλέον επιβάρυνση με ένα «κλικ» :  https://www.efruit.gr/
Ωράριο Εργασίας : 07:00 - 21:00
Τηλ. Επικοινωνίας : 21 0621 8291
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου