Fun Park Παιδότοπος-Roller Skate


Ο παιδότοπος FUN PARK λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Aφίδνες – Αττικής, με άνετο ιδιωτικό χώρο σταθμευσής (40) θέσεων, με άρτια εξοπλισμένο και πρότυπο χώρο πιστοποιημένο απο το ΕΒΕΤΑΜ(3ISO).Διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια και τσουλήθρες για ατελείωτο παιχνίδι. Επίσης στον παιδότοπό μας θα βρείτε παιχνιδομηχανές και πολλές άλλες παιδικές δραστηριότητες. Οι παιχνιδοκατασκευές μας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας,είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε τα παιδιά να μπορούν με τους νέους φίλους τους να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους και να παίξουν ομαδικά και δημιουργικά.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε εσάς και στους μικρούς μας φίλους, ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον για ατελείωτες ώρες χαράς.Η οργάνωση των πάρτυ στoν παιδότοπο Fun Park καλύπτει… τα πάντα: Παιχνίδι για τους μικρούς, άνεση για τους μεγάλους. Σας απαλλάσσουμε από το άγχος της προετοιμασίας προσφέροντας οργανωμένο και ποιοτικό catering υψηλής ποιότητας με ειδικά μενού και μεγάλη ποικιλία φαγητών στις καλύτερες τιμές. Διασκεδαστικά προγράμματα με κλόουν, διάφορους γνωστούς ήρωες, ταχυδακτυλουργούς, face painting κλπ.Και όλα αυτά πάντα με τις ασυναγώνιστες τιμές μας.
 Στον όροφο μας επίσης λειτουργεί πίστα roller Skate για μικρούς και μεγάλους. Ελάτε λοιπόν να Rollάρουμε στην καλύτερη πίστα των Βορείων Προαστείων.
Ωράριο Λειτουργίας : 
Δευτέρα κλειστά
Τρίτη ως Παρασκευή : 16:30 - 21:00
Σάββατο - Κυριακή : 10:00 - 21:00
Διεύθυνση : Λεωφ. Μακεδονίας 5, Αφίδναι
Τηλ. Επικοινωνίας : 2295026143 - 6948722966
Webpage :
      FunPark : www.paidotoposafidnes.gr/
      Just Roll :  www.justroll.gr/
FaceBook :  
      FunPark : funparkpaidotoposafidnes/
      Just Roll : justrollvoreiaproastia
Χάρτης : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου