Sugar Handmade Γλυκές Δημιουργίες

"Όλοι λένε ότι φτιάχνοντας μια τούρτα ζαχαρόπαστας με σιροπιασμένο παντεσπάνι και κρέμες εσωτερικά (τούρτα ψυγείου δηλαδή) , είναι αδύνατο να έχουμε εξαιρετική εμφάνιση εξωτερικά. Πολλοί πιστεύουν ότι μια τέτοια τούρτα θα καταρρεύσει ειδικά αν είναι περισσότεροι από ένας όροφοι ή μια ειδική κατασκευή.
Στην πραγματικότητα όμως αυτά δεν ισχύουν! Από τα πρώτα κιόλας βήματά μου στον χώρο της ζαχαροτεχνίας έφτιαχνα τούρτες ψυγείου και θα συνεχίσω να το κάνω! Δεν είναι εύκολο... είναι όμως ΝΟΣΤΙΜΟ!!!
Όλες μας οι τούρτες, είτε είναι απλές, είτε πολυόροφες ή ειδικές κατασκευές είναι τούρτες ψυγείου! Τούρτες με 5 στρώσεις σιροπιασμένο παντεσπάνι και κρέμες ζαχαροπλαστικής ή mousse. Αξίζει μια τούρτα ζαχαρόπαστας εκτός από όμορφη να είναι και πολύ, πολύ ΝΟΣΤΙΜΗ!!!

Εκτός από την τούρτα, τα μπισκότα και τα γλυκά της εκδήλωσής σας, αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε για εσάς και πολλές αλμυρές γεύσεις! Στα πλαίσια της μαμαδίστικης ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής και χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά, παρασκευάζουμε αλμυρές και γλυκές γεύσεις για να προσφέρετε σε μπουφέ στον γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτυ ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωσή σας στον προαύλιο χώρο εκκλησίας  ή στο σπίτι σας.


Στο χώρο μας λειτουργεί και Cafe όπου μπορεί κανείς να απολαύσει όλων των ειδών τα ροφήματα, ποτό, αναψυκτικό, φαγητό (σάντουιτς-τοστ-μπεργκερ κλπ) και ό,τι άλλο θελήσει.
Ωράριο Λειτουργίας :
Δευτέρα - Παρασκευή : 07:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00
Σάββατο κλειστά
Κυριακή : 10:00 - 15:00
 Τηλ. Επικοινωνίας : 2295097982 - 6937558171
Διεύθυνση : Δημοτικού Σχολείου 5, Βαρνάβας
FaceBook : Sugar Handmade
WebPage : www.sugarhandmade.gr
Email : sugarhandmade2014@gmail.com
Χάρτης :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου